Skip to content

Enfinity – Løsninger for internett 

Har du lyst til å jobbe med å utvikle, designe og optimalisere nettsider sammen med dyktige kollegaer? Da bør du lese videre, for å finne ut om Enfinity og deres løsninger for internett.

Enfinity, tidligere kjent som Emagine, er et norsk utvikler-selskap som leverer nettløsninger for store og små butikk-kjeder og bedrifter. 

Enfinity er lokalisert på Aagaards plass i Sandefjord Sentrum, og ble stiftet i 2000. Med 22 års erfaring leverer Enfinity design og nettløsninger av høy kvalitet til kunder som Jotun, Kitch’n, Til bords og Komplett.  

Enfinity leverer også tjenester til lokale kunder i Sandefjordsområde! Komplett elektro, Fjordfesten og Fritzøe Engros er blant flere lokale kunder Enfinity har jobbet med de siste årene Lokale foreninger som Sandefjord Byen Vår, Sandefjord håndverk og industriforening og Sandefjord Næringsforening benytter seg også av Enfinitys tjenester. 

De ansatte i Enfinity har lang erfaring med å koble sammen systemer og jobber med e-handel og har solid kompetanse på integrasjon av betalingsløsninger, logistikksystemer og andre tredjeparts-applikasjoner. Enfinity utvikler også sitt eget publiseringsverktøy kalt Plenum.I tillegg til å koble systemer sammen, kan Enfinity også utnytte sitt eget styringsverktøy for enkelt redigering av innhold på internett. De ansatte har god kunnskap både om det som skjer foran på skjermen og det som skjer bak i administrasjonsverktøyet. 

Enfinitys kompetanse gjør kundens IT-investeringer effektive og lønnsomme.  Behovsorientering og trygghet ovenfor kunden er viktige verdier Enfinity legger stor vekt på. Enfinity står for utvikling og implementering av nettløsninger og konsepter for bedrifter i SMB-segmentet, samt offentlig, fortrinnsvis kommunal, virksomhet. Enfinity uttaler at “virksomhetens ulike styringssystemer vil dra nytte av å knyttes sammen i en felles eBusiness-løsning med et gjennomgående grensesnitt.” 

Enfinity har i dag 11 ansatte. En typisk utvikler hos Enfinity har både kreativ og teknisk kompetanse innen design, system, og webutvikling. Bjørn Kaare Bøe, gründer og eier av Enfinity, forteller at «Uendelige muligheter, vi strekker oss kunnskapsmessig og er nysgjerrige» er mottoet til selskapet. 

Categories

Ukategorisert

Leave a Reply

%d bloggers like this: