Skip to content

Prosjektledelse-klassens første prosjekt

Program Oslo

I august begynte Gokstad Akademiets første kull med studieretningen Prosjektledelse. Allerede andre uken var klassen i gang med sitt første prosjekt.

Dette skoleåret har fått en kick-start for de nye studentene på Prosjektledelse. Det var med både fryd og skrekk at klassen ble kastet ut i en reell arbeidssituasjon, før de i det hele tatt visste hva en prosjektplan, styringsdokument eller interessenter var. Prosjektet skulle skje gruppevis, og målet var å samle inn nok penger slik at de kunne dra på klassetur til Oslo hvor de skulle få besøke store statlige bedrifter, for å få innsikt i hvordan de jobbet.

En av gruppene fikk kallenavnet Rio De Janeiro, og besto av Elena, Natalia, Zied, Vegard og Pernille. Med litt diskusjon om hvordan de skulle klare å løse oppgaven, kom de frem til at de måtte bruke kompetansen de allerede sitter på; markedsføring.

Planen var enkel; markedsføre lokale bedrifter til Gokstad Akademiet sine egne kanaler.

Og etter flere mailutsendelser, og deretter avslag, fikk vi vårt ja: Enfinity ville gjerne inngå et samarbeid med oss. Hurra!

Samme uken dro de på besøk for å snakke med grunder og eier Bjørn Kaare Bøe, hilse på de andre ansatte og se lokalene deres. Der ble de enige om hvordan samarbeidet skulle foregå og snakket om hva som skulle skje fremover.

Enfinity er en av bedriftene som ivrig kommer til Gokstad Akademiet sine karrieredager hvor studentene får mulighet til å høre om og snakke med de om bedriften. Enfinity er et naturlig sted for Frontend og Backend-studentene å søke etter endt studiet. I tillegg tilbyr de praksisplasser i løpet av skoleåret, hvor de kan få en reell og god innsikt i hva de skal ut i når studiet tar slutt og de skal ut i arbeidslivet. For en mulighet!

Leave a Reply

%d bloggers like this: