Skip to content

Verdifull erfaring til arbeidslivet

Vårsemestret er her, og det nærmer seg tid for å planlegge semesterstartens store happening; Fadderuka.

Fadderuka i 2021 ble en fantastisk uke med masse latter, moro og gode bekjentskaper og vi håper at også neste års kull av studenter kan muligheten til å knytte bånd og bli kjent i samme ånd som i fjor.

En som har god erfaring med planlegging og gjennomføring av fadderuken er Thea Anmarksrud, student i Digital Markedsføring her på gokstad Akademiet.

Vi har møtt Thea på skolen og vi stiller noen spørsmål om det å være en fadder og hva som er bra med å engasjere seg på skolen.

Det er fint med erfaring når du skal ut i arbeid.

Noe som er viktig å trekke fram -er at det er veldig fint og kunne ha noe å vise til på en CV, uansett hvilket verv du er med i, så viser det til noe som man har hatt ansvar for, det gir mye god informasjon til en eventuell arbeidsgiver, om deg som person.

Det finnes flere roller man kan ha innenfor fadderstyret, og det er helt opp til en selv hvordan man styrer det, det viktigste å tenke på er at dette skal være både lærerikt og gøy -og kanskje du til og med kan få med deg en klassevenn!

En sosial møteplass

Fadderuka er ikke minst en sosial møteplass hvor man kan knytte kontakter og bli kjent på tvers av studieretninger. Vi har en spesiell avtale med Huset hvor vi har våre studentkroer og her ønsker de oss velkomne til å sitte å jobbe med skolearbeid når det måtte passe, en super mulighet for å samles under hyggelige omgivelser -det er også muligheter for studentpriser på mat og bransjepris på øl, shuffleboard, brettspill og utrolig god stemning!

Hvilken fadder er du?

Vi trenger mange ulike typer faddere og det viktig å påpeke at man ikke må være opptatt av høy party-faktor for å bidra. Vi trenger folk med ulike bakgrunn og erfaring. Vi trenger blant annet folk til:

  • Den praktiske delen – organisere og planlegge
  • Skape stemning – party faktor
  • Den inkluderende – fellesskap og trygghet

Etter praten med Thea, kan vi konkludere med at det å være med i et fadderstyret og engasjere seg på skolen kan både være -lærerikt, gøy, sosialt og ikke minst så skaper det et fellesskap og en trygghet, som man tar med seg videre på veien. Og det er plass til alle.

Oppfordrer alle som har lyst, til å melde seg inn til fadderstyret, for å få verdifull erfaring når du skal ut i arbeidslivet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: