Skip to content

Slik får du Spotify Premium Student

Visste du at du som student kan registrere deg med et studentabonnement på Spotify og få Premium til kun 65,- i måneden?

Foto: Pexels

Registrer deg og fråts i både god musikk og podcaster resten av studietiden.

Mens du med det vanlige abonnementet “Individual” betaler 119,- i måneden for tilgang på Premium, kan du som student spare over 1000,- over en 2-årig fagskoleutdannelse på Gokstad Akademiet ved å benytte deg Spotify Premium Student i stedet.

Se våre tips om gode podcaster om digital markedsføring.

Forutsetningen er at utdanningsinstitusjonen er blitt lagt til i Spotify sin oversikt over godkjente utdanningsinstitusjoner, slik Gokstad Akademiet nå er.

Slik gjør du det

Logg inn på Spotify sine studentsider og følg oppskriften under.

Det eneste du trenger gjøre er å laste opp 1-3 skoleutsendte dokumenter for å bevise at du for øyeblikket er registrert på utdanningsinstitusjonen.

Eksempler på akseptable dokumenter er et studentbevis (ta bilde av begge sider), en timeplan, karakterutskrift, studiekontrakt, kvittering for betalt semesteravgift eller et opptaksbrev.

Dokumentet ditt må vise:

  • Ditt fornavn ()
  • Ditt etternavn ()
  • Fullt navn på høgskolen/universitetet du går på (Gokstad Akademiet)
  • Viktig: Må vise en utstedelsesdato innen de siste 3 månedene

Last opp kun .jpg-, .png-, .pdf-, .gif- eller .rtf-fil.

Når du har sendt inn dokumentasjonen kan det ta opptil 3 virkedager før du får svar på om den er godkjent, men som regel tar det mye kortere tid.

Hva skjer når du ikke lenger er student?

Når du er godkjent vil du få beskjed om hvor lenge studentabonnementet løper. Du kan fornye rabatten din hvis du fortsatt er student, opptil maksimalt 4 år.

Hvis du ikke bekrefter at du fortsatt er student ved slutten av perioden, vil du miste rabatten. Hvis du er en Premium for Students-abonnent, vil du bli belastet den vanlige Spotify Premium-prisen frem til du sier opp.

Se også listen over 5 hyggelige kafeer i Sandefjord som tilbyr studentrabatt.

Leave a Reply

%d bloggers like this: