Skip to content

Gokstadstudentene arrangerer Fadderuke 2021

Uken før skolestart, fra 23-27. august braker det løs – og Gokstadstudentene arrangerer tidenes første Fadderuke for studentene ved Gokstad Akademiet.

Det er spennende å begynne på en ny skole! Noen er kanskje til og med litt nervøse? En fadderuke er et program spekket med sosiale sammenkomster og aktiviteter som inviterer deg til å bli bedre kjent med dine medstudenter før ordinær skolestart. På den måten vil det forhåpentligvis oppleves som enda litt tryggere og hyggeligere når vi møter opp til første skoledag i 4. etasje på Hvaltorvet uken derpå.

Deltakelse på en fadderuke er en fin måte å bygge nettverk på, det kan danne grunnlag for å finne hyggelige medstudenter å danne kollokviegrupper med senere og kanskje kan det til og med være begynnelsen på noen gode og lange vennskap?

Et program som passer for alle

En fadderuke skal være gøy å være med på, og ettersom Gokstad Akademiet, som tidligere skrevet om, har studenter i et bredt aldersspekter – så har vi i Fadderstyret vært opptatt av å legge opp til et program som vi tror kan passe både for en på 20 og en på 40 år.

Gjennom uken skal vi bli underholdt, – blant annet ved å få delta på en «forelesning» litt utenom det vanlige sammen med selveste Bernt Hulsker og makker Jamel Rake fra VGTV, og vi skal få være med på konserter med spennende, lokale artister.  Vi skal få mange anledninger til å bli bedre kjent, både gjennom aktiviteter og over et godt måltid eller glass i hyggelig lag.

Våre gode og lokale samarbeidspartnere har fylt opp goodiebags til alle deltakerne og mot slutten av uka vil vi også by på et lite premiedryss. I tillegg gleder vi oss til å vise frem byen vår og gi studentene en smakebit av byens restaurant, – og uteliv, – selvsagt med gode studentrabatter.

Høres dette spennende ut?

Vi samarbeider med restauranter, kafeer og utesteder i Sandefjord som byr på gode studentrabatter på mat og drikke.
Foto: Fauxels/ Pexels
Oppdateringer på løpende bånd

Hvis du skal studere ved Gokstad Akademiet fra høsten 2021, så meld deg inn i Facebook-gruppen vår «Gokstadstudentenes Fadderuke 2021» for å følge med på nyheter og oppdateringer om ukens program: www.facebook.com/groups/4242180572534666/

Til info: med unntak av mandagen, som har program på dagtid – så vil programmet resten av uken foregå på ettermiddag og kveldstid, omtrent fra klokken 16. Det vil si at du som kanskje jobber eller har andre forpliktelser på dagtid, likevel kan få med deg programmet etter jobb. Hold av uken!

Smittevern i fokus

Selv om vaksinasjonen er i full gang og samfunnet heldigvis begynner å få bedre kontroll på smittesituasjonen, så har vi som arrangement likevel en del retningslinjer vi må forholde oss til med hensyn til smittevern. Vi i fadderstyret følger nøye med på dette, og vil tilpasse programmet etter gjeldende regler på det tidspunktet Fadderuken avholdes.

Heldigvis er vi en såpass liten skole – at vi i denne sammenhengen regnes som et relativt lite arrangement sammenlignet med andre skolers fadderuker. Vi kommer til å legge opp til påmelding på de ulike arrangementene for å sikre forutsigbarhet og kontroll på deltakerne gjennom uken.

Vi vil legge til rette for at alle kan holde 1 meters avstand, vi vil sørge for god tilgang på spriting av hender og vi planlegger for å føre fremmøtelister på alle arrangementene. I tillegg vil vi dele opp deltakerne i mindre, faste Faddergrupper som de skal forholde seg til gjennom uka.

Mye av programmet vil foregå utendørs, så vi håper på godt vær og riktige klær. Når vi er innendørs vil vi oppholde oss på restauranter og utesteder som er godt bemannet og trent for å opptre korrekt i henhold til max antall gjester og gjeldende regler for bransjen.  

Håper på godt sensommervær: Mange av aktivitetene vil foregå utendørs. Foto: Ball Park Brand/Unsplash
Vil du hjelpe oss?

Fadderuken arrangeres av studenter ved Gokstad Akademiet på frivillig basis. Selv om vi er godt i gang med planleggingen, trenger vi enda mer hjelp fremover. Er du student og har lyst til å bidra til å lage en fantastisk fadderuke for deg og dine medstudenter? Ta kontakt med Sarita Aune på Facebook eller send en mail til sarita.aune@gokstadakademiet.no

Eier du, eller jobber du for, en bedrift som ønsker å støtte oss? Vi er stolte av byen vår og ønsker å vise frem alt Sandefjord har å by på til studentene våre. Derfor ønsker vi å involvere lokale aktører i programmet vårt, og er i stor grad avhengig av slike samarbeid for å få gjennomført denne uken. Hvis dere kunne tenke dere å være med å bidra, enten med økonomisk støtte, gode tilbud, tjenester eller give-aways/premier – så ta kontakt med Camilla Elise Klinkenberg på Facebook eller cammi120391@gmail.com.

Leave a Reply

%d bloggers like this: