Skip to content

Podcast om digital markedsføring i sommer?

Det er jammen snart sommerferie dere! Gokstadstudentene og lærerne våre har virkelig stått på dette semesteret med teamsundervisning og alt som følger med. Stusseligere studiehverdag får du ikke, vil du kanskje tenke, men takket være gode forelesninger, Kahootfredag og alltid engasjerte lærere, ble det første skoleåret både lærerikt og inspirerende likevel.

Eksamen er over for denne gang og flere kommer til å ta seg en velfortjent ferie! Men, hva er planene i sommer? Selv om det frister med sydentur eller storbyferie tror jeg de fleste kommer til å vente enda litt til. – Så hva er vel bedre enn å nyte sommeren i hagen eller på terrassen med en inspirerende podcast om digital markedsføring på øret?

Enten du nettopp har fullført førsteåret eller skal begynne å studere på Gokstad Akademiet til høsten er det jo veldig gøy å kunne tjuvstarte litt på de ulike emnene flere av dere vil få lære mer om, spesielt på digital markedsføring eller salg, ledelse og markedsføring. Har du ikke søkt enda? Sjekk ut de ulike studiene og nettkursene Gokstad Akademiet i Sandefjord tilbyr.

Derfor ønsker Gokstadstudentene å tipse om noen gode podcaster om nettopp disse emnene. Podcastene er inspirerende, lærerike og oppdaterte.

Ta deg en deilig pause i sola med noe kaldt i glasset og spill av. – Så er vi ganske sikre på at du blir litt ekstra rusta til studiestart på Gokstad Akademiet til høsten. God fornøyelse!

Markedsføringspodden

Markedsføringspodden introfoto

Disse gutta leverer en god podcast for deg som vil lære mer om markedsføring og salg. Podcasten ledes av Even Ødegård og Eivind Bodding i INEVO. De tar deg gjennom temaer som sosiale medier, søkemotoroptimalisering, søkemotormarkedsføring, e-postmarkedsføring og veldig mye mer.

Episodene er merket godt med emnene de skal snakke om, så dersom du kan litt fra før, kan du velge deg noen episoder med temaer du ønsker å lære mer om.

Markedspodden fra X3 digital

Markedspodden x3 digital introfoto

Markedspodden holder deg oppdatert på viktige emner og trender i det digitale universet slik at du kan lære mer om hvordan du kan ta markedsføring til nye høyder. I en travel hverdag er det vanskelig å følge med på alt som beveger seg innen markedsføring, Internett og e-handel, derfor er Markedspodden fra X3 Digital verdt å få med seg. Podcasten blir ledet av brødrene Klaus og Sigurd Vik.

Metro Branding, «Sofaprat»

I tillegg vil vi tipse om Metro Branding som av og til legger ut vittige og inspirerende episoder, «Sofaprat», hvor de tar opp ulike emner og begreper innen digital markedsføring. Absolutt verdt å se. Sjekk ut Metro Branding sin Facebookside eller gå rett til spillelisten «Sofaprat» på Youtube.

Kim Nygaard leder sofapraten med Espen Linna, leder for teknologi og brukeroppelvelse i Metro Branding.

Riktig god sommer fra Gokstadstudentene!

Leave a Reply

%d bloggers like this: