Skip to content

Hvorfor studere ved Gokstad Akademiet?

Gokstad Akademiet studenter som arbeider

Hvorfor bør du studere ved Gokstad Akademiet, hva fikk studenter til å velge akkurat denne studieretningen? Her får du vite hvorfor noen studenter valgte å studere ved Gokstad Akademiet.

Les mer om studier ved Gokstad Akademiet her.


Hvorfor valgte du å studere ved Gokstad Akademiet?


Italo (27), Oslo
Italo (27), Oslo

Jeg har lenge vært interessert i å drive med data og teknologi. De siste årene har jeg fått litt erfaring med å jobbe med og bygge opp mine egne sosiale medie kanaler og andres sosiale medier (jobb, venner osv). Så derfor valgte jeg å studere ved Gokstad Akademiet.

Gjennom denne muligheten vil Gokstad Akademiet kunne hjelpe å fylle på den nødvendige kunnskapen som jeg trenger for å komme meg videre i arbeidslivet. Kjæresten min kommer forøvrig fra Sandefjord, og jeg har flere venner som er bosatt her. 


Merjema (24), Skien
Merjema (24), Skien

Grunnen til at jeg valgte å studere ved Gokstad Akademiet var fordi jeg ville prøve noe nytt. Utdanning innen digital markedsføring er også etterspurt i jobbmarkedet. Jeg ville heller ikke dra til en storby som Oslo for å studere. Det er mye input fra næringslivet på studiene til Gokstad Akademiet.  
Å ha det nære samarbeidet med næringslivet, noe som betyr at man også lærer hvordan all pensum fungerer i praksis fra de som faktisk driver med det. Har vært et veldig stort pluss da jeg lærer best teoretisk. Studere digital markedsføring er også veldig aktuelt nå som verden er blitt så digital.  

Utdanningen jeg valgte innen digital markedsføring, har soleklar høy etterspørsel i næringslivet. Dette var en STOR faktor som fikk meg til å velge Gokstad Akademiet. Jeg har lært mye av det jeg trenger, trives godt på studieplassen og anbefaler gjerne skolen til andre. Alle bidrar, og det er tydelig praktisk fokus på studiet, som du ikke finner alle andre steder. 


“Hvorfor valgte du å studere digital markedsføring?”


Mathias (20), Sandefjord
Mathias (20), Sandefjord

Jeg valgte å studere ved Gokstad Akademiet rett etter jeg fikk fagbrev innen IKT-Servicefag. Jeg så en mail fra Gokstad Akademiet om tilbud, og Digital Markedsføring så veldig spennende ut. Tidligere har jeg jobbet med blant annet produsering av content og annen marketing privat som kan ha stor nytte av kunnskap innen dette. Det tok derfor ikke lang tid før jeg sendte søknad.

Communication og marketing rettet mot markedet og seere er veldig viktig for å lykkes. Dette og mye mer har jeg fått lære mye om på Gokstad Akademiet. Med kunnskapen man får ved å studere på Gokstad Akademiet, skal man ikke se bort ifra å få stor suksess innen det man brenner for. Enten det gjelder Content Marketing, Markedsføring, Website Development og mer. 


Abdullah (34), Skien
Abdullah (34), Skien

I den usikre tiden forårsaket av korona, hadde jeg behov for å finne et yrke hvor jeg kan være sikker på å belage meg på i fremtiden. I det jeg var i mine tankebaner rundt dette kom jeg bort i annonsen fra Gokstad Akademiet om å studere digital markedsføring. Allerede fra før hadde jeg interesse for markedsføring og koronasituasjonen hadde fremskyndet digitaliseringen av verden.

Jeg fant det riktig å gå for dette og valgte derfor å studere ved Gokstad Akademiet. Bedriftene i Sandefjord har allerede begynt å vise interesse for å ansette studenter fra Gokstad Akademiet. Så jeg er glad for å ha gjort dette valget.
Hvis man er interessert i å velge en fremtidsrettet utdanning med høy etterspørsel i næringslivet er det veldig lurt å studere innenfor digitalt. En ting kan man være sikker på, og det er at verden blir mer og mer digital for hver dag. 

Les videre om hvorfor også Madelen valgte å studere ved Gokstad Akademiet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: